“24 uur per dag paraat met politiehonden”      

Drugscontrole op het werk

Alcohol- en drugsgebruik kunnen – zeker in het geval van verslaving – het functioneren op de werkvloer negatief beïnvloeden, leiden tot verzuim of gevaarlijke situaties. Om deze reden nemen steeds meer werkgevers een alcohol- en drugsbeleid op in de arbeidsovereenkomst of de daarbij behorende personeelswijzer. Ook onderwijsinstellingen kampen met alcohol- en drugsgebruik door scholieren en studenten.

Preventieve drugscontroles

Regelmatig worden daarom door werkgevers en onderwijsinstellingen preventieve alcohol- en drugscontroles uitgevoerd. Zoals onlangs op een ROC in Overijssel. Hier werd onder 2500 scholieren een preventieve drugscontrole uitgevoerd met behulp van speurhonden narcotica ook wel drugshonden genoemd.

Inzet drugshonden

De reukzin van een hond is vele malen beter dan die van een mens. De sensitieve neus van de speciaal hiervoor getrainde drugshonden kan drugs opsporen, ook al is er nog zoveel moeite gedaan om de drugs te verbergen. Goed getrainde drugshonden gebruiken hun neus om drugs te vinden als het uit zicht is of ergens in is opgesloten. Door met speurhonden actief op zoek te gaan naar verboden middelen, laat u aan uw werknemers of studenten zien, dat drugsgebruik binnen uw organisatie niet getolereerd wordt.

Vermoedt u dat er door een of meerdere werknemers of scholieren voor of tijdens het werk drugs gebruikt wordt? Dan kunt u door NIMO Dog & Event Security BV een preventieve controle laten uitvoeren. Hierbij is het wel belangrijk dat u over een alcohol- en drugsprotocol beschikt en dat dit ook binnen uw organisatie gecommuniceerd is.
WAAROM NIMO SECURITY?
   
 grootste hondenbrigade
 landelijke dekking
 gecertificeerde politiehonden
  MINISTERIËLE ERKENNING
   
 
  Nu hondenbeveiliging
nodig?
 
040 207 0550
  Contact
 
Nimo Dog & Event Security B.V.
Bedrijvencentrum Delta
Unit 133
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

T.   040 207 05 50
F.   040 201 19 43
E. info@nimo-security.com

KVK 17265971
BTW: NL8214.39.959.B01
  © Copyright 2011 - Nimo Dog & Event Security B.V. Sitemap