“24 uur per dag paraat met politiehonden”      

Tot de tanden toe bewapend met hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging van beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security biedt veel voordelen t.o.v. reguliere beveiliging. Hondenbeveiliging biedt het beste van twee werelden. De hondengeleiders gebruiken hun ratio, de politiehonden hun gevoelige zintuigen. Bovendien gaat van een hondengeleider met zijn politiehond een preventieve werking uit. Ook werkt hondenbeveiliging kostenbesparend. Een hondengeleider en een politiehond kosten immers minder dan twee beveiligers. En omdat het is bewezen dat hondenbeveiliging even effectief is, hoeft er geen compromis te worden gemaakt in de kwaliteit van de beveiliging.

Snelle en adequate hondenbeveiliging
Hondenbeveiliging is breed inzetbaar. Beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security biedt professionele hondenbeveiliging bij evenementen of andere tijdelijke beveiligingsprojecten zoals bij beurzen, sport- en muziekfestivals. Ook kan hondenbeveiliging een rol spelen bij mobiele surveillance of bij objectbeveiliging zoals bij bouwterreinen, high risk objecten en warehouses met kostbare goederen. Ook kan het beveiligingsbedrijf snel en adequaat optreden bij ongeregeldheden. Het beveiligingsbedrijf kan binnen twee uur een hondengeleider en politiehond uit het hondenbeveiliging team op locatie regelen. De politiehonden kunnen dienen als verdedigingsmiddel. Met hondenbeveiliging zijn de opdrachtgevers van beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security indien nodig letterlijk tot de tanden toe bewapend.

Een veilig gevoel met hondenbeveiliging
Door gebruik te maken van de vaardigheden en zintuigen van de politiehonden van beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security, in combinatie met de ervaring van de hondengeleider, worden agressors in een vroeg stadium onderkend. Een insluiper zou zich voor een beveiligingsbeambte kunnen verstoppen, maar niet voor de politiehonden van beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security. Dit geeft de opdrachtgevers van het beveiligingsbedrijf die gebruikmaken van de hondenbeveiliging een extra veilig gevoel.

Wilt u meer informatie hebben over de hondenbeveiliging van beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security, bel: 040-207 05 50.

 

WAAROM NIMO SECURITY?
   
 grootste hondenbrigade
 landelijke dekking
 gecertificeerde politiehonden
  MINISTERIËLE ERKENNING
   
 
  Nu hondenbeveiliging
nodig?
 
040 207 0550
  Contact
 
Nimo Dog & Event Security B.V.
Bedrijvencentrum Delta
Unit 133
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

T.   040 207 05 50
F.   040 201 19 43
E. info@nimo-security.com

KVK 17265971
BTW: NL8214.39.959.B01
  © Copyright 2011 - Nimo Dog & Event Security B.V. Sitemap